PRESS RELEASE
Contact: Phillip Nguyen 
[email protected]

FOR IMMEDIATE RELEASE.  ? Đọc version Tiếng Việt ⇓. | Download Press Release ⇓

Date: April 16, 2024

VIETNAMESEPEOPLE.COM is a social networking platform that serves as a focus hub for Vietnamese businesses and individuals to come together to connect and facilitate the exchange of information, ideas, and opportunities among Vietnamese and others. Whether you're seeking connections with industry experts, exploring career prospects, or simply looking to engage with your local community, VietnamesePeople.com is the platform for you. 

WHY? Because at VietnamesePeople.com we will be focusing on helping Vietnamese people to leverage and maximize the potential of the internet for their businesses, to promote & facilitate community connections, to celebrate our culture, and to highlight our successes that are often overlooked by mainstream media.  

IMMEDIATE FEATURE RELEASES: Get ready for an enriched social experience. Enjoy messaging and search tools, Friend Suggestions, Mentions, Hashtags, AI Suggestions, multimedia uploads, and more. Create Albums, Posts, Articles, Blogs, Voice Notes, and engage with Polls and Events.

ADVANCED FEATURES TO BE RELEASED SOON: Mobile Apps, Live Video & Audio Streaming, Fundraising, E-commerce, and Job Posting are scheduled to be released in coming months. 

VIETNAMESEPEOPLE.COM or NGUOIVIETNAM.COM is founded by Mr. Phillip Nguyen, (a Vietnamese-American Software Engineer from Grand Rapids, Michigan USA and the CEO of Digital Marketing Solutions LLC) who believes that it’s time for us as Vietnamese people to have our own social network to promote and celebrate our  Vietnamese culture, and social and economic interests, just as the Chinese, Korean, Japanese, and many others do.  

For more information, contact us via [email protected] 

Key Contact

Phillip Nguyen

8336 Thornapple River Dr. S.E.

Caledonia, MIchigan 49316

Email: [email protected]


 

FOR IMMEDIATE RELEASE.  

Date: Ngày 16, Tháng 14, Năm 2024 | Download Press Release ⇓

VIETNAMESEPEOPLE.COM là một mạng xã hội để cho Người Việt kết nối, tạo điều kiện, trao đổi thông tin, tạo ý tưởng và cơ hội giữa người Việt Nam. Cho dù bạn đang tìm kiếm kết nối với các chuyên gia trong ngành, khám phá triển vọng nghề nghiệp hay chỉ đơn giản là muốn tương tác với cộng đồng địa phương của mình, VIETNAMESEEPEOPLE.COM là nền tảng dành cho bạn. 

TẠI SAO? Tại vì chúng tôi sẽ tập trung vào việc hỗ trợ Người Việt tận dụng và tối đa hóa tiềm năng của Internet cho doanh nghiệp của họ, thúc đẩy và tạo điều kiện kết nối với cộng đồng Người Việt, tôn vinh văn hóa của chúng ta và nêu bật những thành công của chúng ta mà các phương tiện truyền thông chính thống thường bỏ qua. 

CÁC TÍNH NĂNG ĐÃ ĐƯỢC PHÁT HÀNH bao gồm đầy đủ các tính năng của một mạng xã hội như: Nhắn tin và Tìm kiếm trên mạng xã hội, Thích hay Không thích, Đề xuất & Yêu cầu Bạn bè, Đề cập, Hashtags, Đề xuất AI tích hợp, Tải ảnh, Video, Âm thanh, Tải Đa phương tiện, Tạo Album, Bài đăng, Bài báo, Blog, Ghi chú bằng giọng nói, Thăm dò ý kiến và đăng tải Sự kiện.

CÁC TÍNH NĂNG NÂNG SẼ ĐƯỢC PHÁT HÀNH: Ứng dụng di động, Truyền phát âm thanh và video trực tiếp, Gây quỹ, Thương mại điện tử và Đăng việc làm sẽ được phát hành trong những tháng tới. 

VIETNAMESEPEOPLE.COM hoặc NGUOIVIETNAM.COM? là một ước mơ của người sáng lập, Phillip Nguyễn (một Kỹ sư phần mềm người Mỹ gốc Việt từ Grand Rapids, Michigan Hoa Kỳ và là Giám đốc điều hành của công ty phần mềm Digital Marketing Solutions LLC) tin rằng đã đến lúc người Việt Nam chúng ta cần có mạng xã hội riêng để quảng bá, tôn vinh văn hóa và xã hội của chúng ta giống như người Trung Quốc, người Hàn Quốc, người Nhật và nhiều nước khác đã và đang có.

Để biết thêm thông tin, hãy liên hệ với chúng tôi qua [email protected]

Key Contact

Phillip Nguyen

8336 Thornapple River Dr. S.E.

Caledonia, MIchigan 49316

Email: [email protected]